Mixed media paketići za poklone

Papirnate vrećice za poklone ukrasite mixed media tehnikom.

1 Nanesite bijeli gesso na podlogu mekanim kistom (na slici: Universal br. 14).

2 Nakon što se gesso u potpunosti osušio obojite vrećice Art sprejevima. Mi smo koristili šablonu Zentangle i Art Spray u žutoj, crvenoj i plavoj nijansi. Šablonu odmah nakon bojanja operite vodom ili očistite vlažnom maramicom. Nakon što se boja osušila lagano posprejajte Art sprejom u svijetlo zelenoj nijansi. Na ovaj način ćete obojati i linije koje su ostale bijele ispod šablone.

3 Od kartona izrežite male borove u različitim veličinama. Zalijepite ih Collage ljepilom na papirnate vrećice. Kada su se dobro zalijepili, premažite ih s gornje strane Collage ljepilom i pustite da se potpuno osuše.

4 Art Crayon bojama u zlatnoj i khaki boji obojite drvca. Prstima lagano trljajte nakon što ste nanijeli boju kako bi postigli akvarel efekt. 3D linerom u crnoj boji iscrtajte konturne linije, a glitter linerom u zlatnoj boji naglasite detalje. Crnom Art Crayon bojom obojite rubove papirnate vrećice i lagano razmažite prstom.

5 Na naljepnice isprintajte zanimljive poruke i zalijepite ih na vrećice. Možete koristiti i spajalice tako da ih prethodno ukrasite ljepljivom trakom s uzorkom.

Izradila: Marianne Zender

Foto i tekst: Marabu GmbH