Obojite tenisice Fashion Spray bojama!

Šablona i Fashion Spray je sve što trebate da vrlo brzo obojite tenisice.

Platnene tenisice možete obojati na brz i jednostavan način. Odaberite zanimljivu šablonu i nijansu ili dvije Fashion Spray boje za tekstil i počnite! Naravno, prije početka slikarskom ljepljivom zaštitnom trakom zaštitite gumene dijelove i one dijelove tenisice koje ne želite obojati.

1 Prvo obojite jezik tenisice. Preokrenite tenisicu naopako, izvucite jezik da bude ravan na radnoj plohi, namjestite šablonu i posprejajte Fashion Spray bojom.

2 Zatim šablonu položite na bočni dio tenisice. Možete je pričvrstiti ljepljivom trakom kako se ne bi pomicala. Sprejajte s udaljenosti od oko 20 cm. Boja se brzo suši tako da možete odmah raditi dalje i obojati drugu stranu tenisice.

3 No, prethodno obrišite šablonu papirnatim ručnikom kako ne bi zamrljala neobojani dio tenisice.

4 Tenisice smo obojali u 2 nijanse - rozu i ljubičastu. Koristili smo istu šablonu na unutarnjoj i vanjskoj strani tenisice, ali smo vanjski dio bojali s ljubičastom bojom, a unutarnji dio s rozom bojom. Žnirance (vezice) raširite po radnoj plohi i obojite. Lagano ih rotirajte dok sprejate boju kako bi se jednakomjerno obojali.

Kad ste završili s bojanjem odlijepite zaštitnu traku kako ne bi ostavila žute mrlje na gumenim dijelovima.