Hama perlice – kreativna igra za djecu koja rastu

Hama perlice pružaju kreativan izazov djeci i odraslima!

Osnovne sposobnosti kod djece razvijaju se tijekom prvih godina života: djeca uče raspoznavati boje, držati sitne predmete, razlikovati oblike, razlikovati količine i tako dalje. Hama proizvodi pružaju kreativan izazov djeci iznad 3 godine i pripremaju ih za školu – zabavne igre omogućuju im upoznavanje sa simbolima, slovima i govorom.

Hama perlicama možete izraditi vlastite dizajne ili možete pratiti upute iz paketa ili iz neke od inspiracija. Perlice pikajte na radnu ploču dok ne završite odabrani dizajn. Perlice se mogu pomicati sve dok se ne učvrste glačanjem. Nakon glačanja, perlice se više ne mogu ponovno koristiti, dok radna ploča može, ukoliko pazite prilikom glačanja.
Preporuča se glačanje na temperaturi za pamuk. Preko perlica postavite papir za glačanje. Koristite Hama papir za glačanje za postizanje najboljih rezultata.

Glačanje uvijek mora obavljati odrasla osoba jer su i glačalo i gotov predmet jako vrući.
Glačati laganim kružnim pokretima, a perlice će odjednom postati vidljive kroz papir i to je znak da je glačanje gotovo. Ostavite predmet na ploči da se malo ohladi i pažljivo ga skinite s ploče. Možete ga staviti ispod npr. teške knjige da se izravna.
Želimo vam ugodnu zabavu s Hama perlicama!

Kompletnu ponudu Hama proizvoda pogledajte klikom na Hama perlice.

Napomena: Nije za djecu ispod 3 godine.
Opasnost od gušenja – sadrži sitne dijelove.