Glas Tattoo bojama oslikajte prozore!

Glatkim površinama podarite novi izgled brzo i bez puno truda – čak i ako nemate puno iskustva u radu s bojama.

Izradite atraktivne GlasTattoo ukrase na prozorima, ogledalima, keramičkim pločicama i porculanu novim bojama za staklo i prekrasnim novim šablonama.

Svom domu podarite osobni izgled: elegantan i trendi, svjež i prozračan ili intenzivnih boja.

Glas Tattoo boje su na vodenoj bazi, a pakiranje sadrži 100ml. Iskoristite priliku - Glas Tattoo boje su na akciji - 50%!

Postupak:

1 Zalijepite šablonu na staklo. Preporučujemo da šablonu posprejate Marabu-Fix-it ljepilom u spreju i pustite sušiti par minuta. Fix-it je bezbojno ljepilo u spreju za višekratno fiksiranje šablona. Nakon pranja ne ostavlja tragove i šablona se može koristiti puno puta.

2 Zatim položite šablonu na željeno mjesto i čvrsto pritisnite o podlogu. Nakon završetka rada šablona se vrlo lako skida s podloge, nakon čega se jednostavno opere hladnom vodom. U slučaju da na podlozi ostane ljepljiv trag, također ga možete ukloniti vodom.

3 Nanesite GlasTattoo boju u debljem nanosu preko šablone (oko 1 mm). Boju uzmite pomoću špahtle ili nožića za slikanje i ravnomjerno je razmažite po podlozi.

4 Nakon bojanja uklonite šablonu od vrha prema donjem dijelu kako se ne bi osušila zajedno s bojom. Šablonu operite vodom i ponovo iskoristite.

5 i 6 Isti postupak ponovite na drugom mjestu. Za zanimljiviji efekt kombinirajte više nijansi ili obojite motive Frosty bojama. Time ćete postići efekt mraza.