About Us

Hobby Art Centar Chemaco započeo je s radom 1995. godine uočivši potrebu za popunjavanjem ponude za male i velike kreativce. Želja nam je bila omogućiti hobistima jednostavan i brz pristup širokoj paleti proizvoda i materijala na jednome mjestu. Našu ponudu stalno proširujemo i nastojimo prilagoditi zahtjevima klijenata čije sugestije uvijek rado primamo. Istovremeno, putem prezentacija, radionica i tečajeva želimo olakšati upoznavanje s raznim hobby materijalima i tehnikama.

Danas smo zastupnici i distributeri vodećih svjetskih proizvođača poput njemačkih tvrtki Marabu i C. Kreul (boje za hobiste), Schmidt & Bleicher (svila i svileni proizvodi), danske tvrtke HAMA (svima poznate šarene hama perlice), američkog DecoArt-a (velik izbor akrilnih boja), talijanskih tvrtki TO-DO (kompletan program decoupage tehnike i visoko kvalitetnih akrilnih boja) i Stafil (kompletan asortiman dekomaterijala i repromaterijala za izradu nakita), da nabrojimo samo neke od njih. Cernit polimerna glina također je u našoj redovnoj ponudi uz koju nudimo i Sculpey alate za modeliranje.

Uz dugogodišnje iskustvo, stalno školovanje naših suradnika i neprekidnu potrebu za kreativnim izražavanjem, postali smo najveći distributer proizvoda i materijala za hobiste u Hrvatskoj. Možete nas pronaći u Zagrebu, na dvije lokacije: u Ulici grada Vukovara 226 i u Petrinjskoj 31/1, gdje možete pronaći sve za vaš kreativni hobi.

Putem naših partner trgovina, prisutni smo i u mnogim gradovima diljem naše zemlje.

Na ovim stranicama želimo vam predstaviti našu ponudu, pokazati različite tehnike i mogućnosti rada s hobby materijalima te time probuditi vašu kreativnost. Svaki vaš prijedlog bit će nam novi poticaj i izazov kako bi i ubuduće što bolje razvijali našu ponudu prema vašim željama.