O nama

Hobby Art Centar Chemaco započeo je s radom 1995. godine uočivši potrebu za popunjavanjem ponude za male i velike kreativce. Želja nam je bila omogućiti hobistima jednostavan i brz pristup širokoj paleti proizvoda i materijala na jednome mjestu. Našu ponudu stalno proširujemo i nastojimo prilagoditi zahtjevima klijenata čije sugestije uvijek rado primamo. Istovremeno, putem prezentacija, radionica i tečajeva želimo olakšati upoznavanje s raznim hobby materijalima i tehnikama. Danas smo zastupnici i distributeri vodećih svjetskih proizvođača poput njemačkih tvrtki Marabu i C. Kreul (boje za hobiste), Schmidt & Bleicher (svila i svileni proizvodi), austrijske tvrtke Marianne Hobby (kompletan asortiman dekomaterijala), talijanske tvrtke TO-DO specijalizirane za kompletan program decoupage tehnike, da nabrojimo samo neke od njih.

Uz dugogodišnje iskustvo, stalno školovanje naših suradnika i neprekidnu potrebu za kreativnim izražavanjem, postali smo najveći distributer proizvoda i materijala za hobiste u Hrvatskoj. Možete nas pronaći u Zagrebu, u Ulici grada Vukovara 226, gdje na 120 m² nudimo sve što je potrebno za vaš hobi. Putem naših partner trgovina, prisutni smo i u mnogim gradovima diljem naše zemlje.

Na ovim stranicama želimo vam predstaviti našu ponudu, pokazati različite tehnike i mogućnosti rada s hobby materijalima te time probuditi vašu kreativnost. Svaki vaš prijedlog bit će nam novi poticaj i izazov kako bi i ubuduće što bolje razvijali našu ponudu prema vašim željama.