Flomaster za tekstil i kreativno pisanje

Ukrasite platnene salvete elegantnim rukopisom.

Novi flomaster za tkanine Textil Marker Brush u crnoj nijansi ima fleksibilan vrh poput kista. Vrh je fleksibilan  i prilagođava se svakom pokretu flomastera, što je idealno ako želite efekt sjenčanja ili efekt vrlo nježnih filigranskih detalja.

Textil Marker Brush pogodan je za svijetlo obojani pamuk, lan i tkanine s najviše do 20% sintetičkih vlakana, a nakon fiksiranja otporno je na pranje na temperaturi do 60°C.

Tinta je na vodenoj bazi i otporna je na svjetlost. Za razliku od ostalih flomastera za tkanine, ovaj vrh je odmah spreman za korištenje - nije potrebno 'napumpati' boju.

Prije ukrašavanja, platnene salvete je potrebno oprati bez upotrebe omekšivača. Nakon sušenja možete početi s pisanjem. Kako biste spriječili prijelaz boje, stavite zaštitu između slojeva.

Boja je fiksirana nakon što se 3 dana suši na sobnoj temperaturi. Postupak fiksiranja možete ubrzati pečenjem u običnoj pećnici ili glačanjem.

Nakon što ste ukrasili platnenu podlogu, pustite sušiti 6 sati. Prekrijte papirom za glačanje i glačajte na temperaturi za pamuk u trajanju 5 minuta.

Fiksirate li boju u pećnici, stavite predmet na 150°C u trajanju 8 minuta.

Nakon fiksiranja predmet možete prati na temperaturi do 60°C.

Naručite ga klikom na flomaster za tkaninu Textil Marker.

Ideja i fotografije: Kreul GmbH