Načini plaćanja i dostava

Naručivanje je za sada moguće jedino na području Hrvatske i Slovenije (za Sloveniju detalje potražite na kraju teksta). U konačan iznos nije uračunat trošak poštarine. Kupovinu možete obaviti i bez registracije, ali registriranje vam olakšava svaku iduću narudžbu. PDV je uključen u sve naznačene cijene.

Za narudžbe vrijednosti iznad 30,00 EUR dostava je besplatna (vrijedi samo za isporuke u Hrvatskoj za pakete do 3 kg težine).

Za narudžbe vrijednosti više od 67,00 EUR odobravamo popust od 10% (ne vrijedi za plaćanje karticama). Popust neće biti vidljiv u konačnom iznosu prilikom naručivanja, ali će biti obračunat prilikom fakturiranja.

Za pakete težine iznad 3 kg, troškovi poštarine iznose 7,00 EUR.

Za pakete veće težine, kontaktirat ćemo vas s točnim iznosom poštarine.

Za pakete do 3 kg težine odaberite plaćanje:

 • Plaćanje gotovinom - pouzećem
  Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen u računu uključujući i trošak dostave. Iznos naručenih artikala + troškovi poštarine od 3,50 EUR. Iznos poštarine je fiksni i visina ukupnog iznosa ne utječe na povećanje poštarine. Naručene artikle šaljemo isti ili idući dan. Za narudžbe iznad 30,00 EUR dostava je besplatna.
 • Unaprijed općom uplatnicom ili internet bankarstvom
  Trošak poštarine iznosi 3,00 EUR za pakete do 3 kg težine. Ako je narudžba iznad 30,00 EUR (i ako je težina paketa do 3kg) dostava je besplatna. Uplata se vrši na IBAN HR9823600001101459408 (u poziv na broj upisuje se datum narudžbe, npr. 01012023 ili broj ponude). Nakon izvršenja narudžbe molimo da pričekate našu ponudu s podacima za uplatu. Važna napomena: Ne prihvaćamo Revolut transakcijske uplate. Želite li platiti Revolut karticom, molimo da odaberete plaćanje karticama.
 • Virmansko plaćanje (veleprodajni kupac)

  Prilikom slanja narudžbe, u napomenu molimo upišite točan naziv i adresu tvrtke, OIB i adresu slanja ukoliko se razlikuje od adrese tvrtke.
 • Osobno preuzimanje paketa

  Naručene proizvode preuzimate osobno u jednoj od trgovina Chemaco u Zagrebu – Ulica grada Vukovara 226 ili Petrinjska ulica 31/1. U napomeni naznačite u kojoj trgovini želite preuzeti paket, te molimo pričekajte naš povratni mail kada će narudžba biti spremna.
 • Kreditnom karticom
  Ukupan iznos naručenih artikala + 3,50 EUR poštarine. Za narudžbe iznad 30,00 EUR poštarina je besplatna. Nakon izvršene narudžbe poslat ćemo vam link preko kojega možete izvršiti plaćanje. Na sigurnoj stranici T-Com Pay Waya odaberite vrstu kreditne kartice kojom plaćate (American Express, MasterCard, Visa ili Diners) i upišite tražene podatke.

T-Com Pay Way sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos, tek kada vaša pošiljka bude spremna za isporuku.

Napomena: Vaša kartica u ovom trenutku još nije terećena za navedeni iznos. Podaci su provjereni i najavljen je vaš trošak. Tek kada vaša pošiljka bude spremna za isporuku naplatit ćemo transakciju za potreban iznos (može biti jednak ili manji autoriziranom ako smo vam iz nekog razloga poslali samo dio narudžbe u dogovoru s vama). Radi vaše zaštite, Pay Way sustav nam ne dopušta naplatu većeg iznosa niti uvid u vaš broj kreditne kartice. Kada otkažemo naplatu transakcije ili ju pošaljemo na naplatu, T-com Pay Way sustav će vam opet poslati potvrdu na e-mail.

SIGURNOST PLAĆANJA

Sigurnost podataka na putu između vašeg računala i poslužitelja usluge T-Com Pay Way sustava osigurana je korištenjem enkripcije i sigurnosnim protokolom. T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Izjava o privatnosti

Chemaco d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Chemaco d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ukoliko odaberete plaćanje pouzećem, naručene artikle šaljemo isti ili sljedeći dan. Ukoliko odaberete plaćanje općom uplatnicom ili karticama, poslat ćemo Vam potvrdu narudžbe s točnim iznosom i ostalim detaljima vezanim uz Vašu narudžbu.

Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske (izuzev isporuke na otoke) je 3 radna dana od dana zaključene narudžbe, izuzev proizvoda s posebnom napomenom. Rok isporuke proizvoda na hrvatske otoke je do 7 radnih dana

U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome odmah obavijestiti naša služba za korisnike.

Poštarina za Sloveniju iznosi 9,00 EUR za pakete do 3 kg težine. Slanje pošiljke moguće je jedino uz plaćanje unaprijed (internet bankarstvom, kreditnom karticom ili Paypal-om). Dostava je DPD dostavnom službom