Epoxy smola i silikonski kalupi

Isprobajte novu epoxy smolu, sjajnu poput stakla.

Epoxy smola vrlo je popularna u izradi nakita i ukrasnih predmeta. Potpuno je prozirna, suši se na zraku i vrlo je čvrsta nakon sušenja.

Finish Glass je dvokomponentni proizvod koji se sastoji od epoksidne smole i učvršćivača. Oni se miješaju, reagiraju zajedno i stvrdnu se nakon nekoliko minuta.

Smola ima glatki i sjajni završni efekt bez mjehurića, baš poput stakla. Može se koristiti na polimernoj glini, drvu, kartonu, metalu, gipsu, keramici, kamenu itd.

 

Smolu možete koristiti s novim silikonskim kalupima iz naše ponude. Veličina motiva odgovara najpopularnijim veličinama u izradi nakita i privjesaka, a cijeli kalup ima promjer 7 cm.

1 Silikonski kalup Cvjetić

2 Silikonski kalup Srce

3 Silikonski kalup Okrugli cabochon

4 Silikonski kalup Ovalni cabochon

5 Silikonski kalup Kvadrat cabochon

Kalupi su vrlo fleksibilni i omogućuju lako vađenje predmeta iz kalupa.

Pogodni su za rad s Cernit masama za modeliranje, Cernit Finish Glass epoxy smolom i masama za modeliranje koje se suše na zraku.

Kalup se može peći u običnoj pećnici zajedno s polimernom glinom (kalup podnosi temperaturu do 200°). Nije pogodan za hranu.

Koristite li kalup s masama za modeliranje koje se suše na zraku, pričekajte dok je predmet potpuno suh prije nego ga izvadite iz kalupa.

Naručite iz kataloga klikom na Cernit.