Kreativna zabava za djecu i odrasle

Velik izbor pastela, vodenih boja, flomastera i drvenih bojica zadovoljit će sve uzraste.

Kao djeca, najviše smo se veselili kad bi za poklon dobili set flomastera ili drvenih bojica. Crtali bi, bojali, stvarali šarene maštarije i uživali. I sada podjednako uživamo u tome, pa smo odlučili još malo začiniti i obogatiti našu ponudu drvenim bojicama i flomasterima s metalik efektom, voštanim kredama za crtanje po prozorima i vodenim bojama.

Naručiti ih možete klikom na Boje, pastele i flomasteri, a u nastavku pogledajte nekoliko primjera.

1 Drvene bojice s metalik efektom - u setu je 6 različitih metalik nijansi (zlatna, srebrna, bakrena, ljubičasta, plava i zelena), a izvrsne su za pisanje i crtanje po tamnom i svijetlom papiru kao i po papiru u boji.

2 Flomasteri s metalik efektom - set sadrži 6 nijansi s metalik efektom: zlatnu, srebrnu, bakrenu, crvenu, plavu i zelenu. Pogodni su za brojne podloge, čak i za staklenke! Oslikane staklenke možete i ručno prati, ako ste fiksirali boju pečenjem u običnoj pećnici na 160°C.

3 Voštane krede za crtanje po prozorima - u setu je 12 nijansi, a ono što posebno veseli je da se vrlo lako skidaju s glatkih površina (vodom ili papirnatim ručnikom).

4 Vodene boje - u ponudi su setovi s 12 ili 24 nijanse, nijanse su jarke, jasne i izvrsno pokrivaju. Uz boje, u setu je i paleta za miješanje boja i tubica bijele pokrivne boje.

5 Drvene bojice 24 nijanse u setu - idealne za školu i hobi. U jarkim nijansama, promjer vrha 3 mm.

6 Artist Color set za crtanje - izvrstan set za skiciranje i crtanje kredom. Sadrži olovku za crtanje, drvene bojice, pastele, krede, ugljen, gumicu za brisanje i šiljilo (ukupno 16 dijelova).