Marky štambilji za označavanje tkanina

Najjednostavniji i najbrži način obilježavanja odjeće i predmeta!

Izgubljene i pomiješane stvari sada su stvar prošlosti uz MARKY, praktičan i djeci prilagođen pečat za označavanje za školu, sport i slobodno vrijeme.

Specijalna crna tinta za tekstil, koja je također dermatološki ispitana, može se koristiti za označavanje ne samo tekstila, već i papira, kartona i mnogih drugih upijajućih površina.

Marky, proizveden u Austriji, dostupan je u tri trendi boje: ružičastoj, svijetlo plavoj i zelenoj.

Set dolazi u atraktivnoj kartonskoj ambalaži i uključuje pečat s prijateljskim licem, set gumenih pločica za otiskivanje (sa svim slovima abecede i smiješnim piktogramima), pincetu, traku za glačanje za tamne tkanine i naljepnice za pranje u perilici posuđa. Poklopac priložen uz pečat osigurava da ga možete ponijeti bilo gdje bez rizika da se zaprljate.

Nudimo i praktičan set za ponovno punjenje za Marky ako vam ponestane tinte za pečatiranje, naljepnica ili trake za peglanje.

Ovako označena odjeća može se prati i na 90°C, a priložene naljepnice za označavanje predmeta također su otporne na pranje u perilici suđa. Oznake se mogu koristiti na svijetlim i tamnim tkaninama, a s jednim punjenjem možete otisnuti i do 1000 otisaka.

Pogledaj video tutorijal:

Odaberi u katalogu svoj Marky!