Nove boje za tekstil

Isprobajte nove Textil Neon, Textil Print i Textil Aquarelle boje za tkanine! Tu je i Textil Transfer Set za prijenos fotografija na tkanine!

Predstavljamo nove vrste Marabu boja za tekstil iz naše ponude.

1 Marabu Textil Print

Boja za otiskivanje motiva na tkanine (putem gumenih štambilja ili screen printing metodom).

Boja na vodenoj bazi. Nijanse su mat i impresivnog "mekanog" završnog efekta. Boja je bez mirisa, sporo se suši i otporna je na svjetlost. Pogodna je za upotrebu na svijetlim i tamnim tkaninama (koje smiju sadržavati do max. 20% sintetičkih vlakana).

U ponudi je Textil Print boja u 7 različitih nijansi, kao i 2 seta s bojama: Textil Print Soft Linol set i Textil Print set boja za Screen Printing.

2 Marabu Textil Aquarelle

Intenzivne vodene boje za svijetle tkanine za postizanje razlivenih akvarel efekata. Boje su pogodne za bojanje svijetlih prirodnih tkanina s najviše do 20% sintetičkih vlakana. Nijanse se mogu međusobno miješati i razrijediti vodom. Boje su otporne na svjetlost i slinu i lijepo se razlijevaju. Koriste se na lagano namočenoj tkanini i nanose kistom.

U ponudi je Textil Aquarelle boja u 6 različitih nijansi kao i Textil Aquarelle set.

3 Marabu Textil Neon

Neon boja za tekstil, na vodenoj bazi, 15 ml.

Intenzivne nijanse, svijetle na crnom UV svjetlu. Boja za svijetlo obojane tkanine (prirodne tkanine s najviše do 20% sintetičkih vlakana).

U ponudi su Textil Neon boje u 4 različite nijanse, Textil Neon Lineri u 4 različite nijanse i Textil Neon Set.

4 Marabu Textil Transfer - za prijenos fotografija na tekstil!

Textil Transfer je prozirni premaz na bazi otapala za prenošenje laserski otisnutih motiva na svijetlo obojane tkanine (s maksimalno 20% sintetičkih vlakana). Zaštitni lak koristi se kako bi zaštitio preneseni motiv te omogućio pranje tkanina na do 40°C. Nakon što se motiv prelakirao i potpuno osušio, fiksirajte tkaninu u običnoj pećnici (8 minuta na 150°C) ili glačajte (bez pare!) 3 minute na temperaturi za pamuk.

Marabu Textil Transfer Set sadrži 1 x 50 ml Textil Transfer, 1 zaštitni lak od 50 ml i 1 kist Decoration & Hobby broj 16.

Sve boje i setovi iz ove ponude proizvedeni su u Njemačkoj.